ons bedrijf


S4F - THE Dutch e-liquid distributor

S4F is een familiebedrijf gespecialiseerd in import en distributie van e-liquids en toebehoren. Wij bieden verschillende e-liquid lijnen aan welke (exclusief) geïmporteerd worden voor en gedistribueerd worden door Smoke4Fun in Nederland (en België). 


Wij houden ons sinds 2011 alleen maar bezig met de import en verkoop van e-liquids en e-sigaretten, dus kunnen wij een goed advies geven over onze producten en de verkoop door jou in jouw winkel op de Nederlandse en Belgische markt. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij goed de vragen die (startende) winkeliers hebben bij de productcategorie: e-roken. We zijn in staat om je van een objectief advies te voorzien over het assortiment: e-roken. 

S4F geeft winkeliers trainingsmogelijkheden. Het verkoopteam/personeel kan basiskennis krijgen om een beginnende damper  van een goed advies te kunnen voorzien. Kennisoverdracht wordt door S4F gedaan door een training op locatie of via onze e-learning mogelijkheden. Heb je vragen over kennisoverdracht/training neem dan contact op met je accountmanager of via   verkoop@smoke4fun.nl 


Odoo • Text and Image