5 jarig jubileum Smoke4Fun
Wij bestaan 5 jaar!
24 augustus, 2016 in
5 jarig jubileum Smoke4Fun
Smoke4Fun BV, Tessa van der Leeuw

Goh wat is de tijd toch snel gegaan! Dit jaar mag Smoke4Fun alweer 5 kaarsjes uitblazen. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe we ooit als webwinkel(tje) zijn begonnen. Snel vanuit het werk naar huis op de fiets, om alle zendingen gereed te maken. Hup weer terug op de fiets, rugzakje gevuld en snel wegbrengen naar het postkantoor voordat ze dicht zouden gaan.

Wie had gedacht dat het kastje in de huiskamer zou uitgroeien tot een groot magazijn, kantoorruimten en een heuse kantine. Soms loop ik 's avonds als iedereen weg is nog weleens een extra rondje door het pand. Met een tikkeltje verbazing en een zweem van trots bekijk ik hoe netjes alles staat en hoe goed ons team het weer gedaan heeft voor die dag, en elke andere dag die is geweest en nog komen gaat.


Nu 5 jaar later merk ik dat er nog veel klanten zijn van het eerste uur, hoe ik dit weet? Omdat ik nog zelf heel vaak de telefoon aanneem en gek genoeg bijna alle namen kan onthouden. Hier moeten ze dan ook erg om lachen, maar voor mij is dit niet meer dan normaal. Door hen heb ik de mogelijkheid gekregen om te groeien, en mijn damp hobby uit te breiden naar een echt familiebedrijf.  

Heel veel winkelplezier in onze nieuwe webwinkel en wie weet tot 11 september! 

Groet, Tessa


Om te vieren dat wij 5 jaar bestaan:

Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen op zondag 11 september vanaf 13:00 om deze mijlpaal          samen met ons te vieren.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u mede dampers ontmoeten, nieuwe producten zien en proeven, meedoen aan de loterij voor mooie prijzen, een echte Cloud Chasing Battle meemaken en als klap op de vuurpijl zal ook dit jaar een vuurspuwer een spannende show geven.

Het betreft een besloten party welke voldoet aan de eisen van de Nederlandse wet- en regelgeving. Daar u producten kunt proeven en uitproberen zijn we genoodzaakt om een symbolische vergoeding te vragen van €1,- per persoon.

Er is ruime parkeergelegenheid, dus iedereen vanaf 18 jaar is welkom om mee te komen. Bij aankomst kunt u zich melden bij onze balie in het magazijn.

5 jarig jubileum Smoke4Fun
Smoke4Fun BV, Tessa van der Leeuw 24 augustus, 2016
Deel deze post
Archiveren