T-Juice terug in Nederland
27 januari, 2017 in
T-Juice terug in Nederland
Smoke4Fun BV, Tessa van der Leeuw

T-Juice terug in Nederland

T-Juice is een zeer gerenommeerd merk wat zijn strepen ondertussen heeft verdiend in de damperswereld.

Niet alleen met de zeer populaire smaken Red Astaire en Green Kelly, maar ook de treffende tabaksmaken zijn gewild bij de kenners.


Waarom kwamen we T-Juice de afgelopen Jaren nergens in gemengde vorm meer tegen dan?

De fabriek van T-Juice (Cuts Ice) was volledig ingesteld op 30ml en grotere flessen. Door de vervroegde TPD-invoering in Nederland, waren de flesjes te groot, waardoor de verkoop van dit merk helaas niet meer was toegestaan.

TPD Ready!

Een special aangesteld TPD team in Engeland, heeft, Europees wijd, alle verschillende regelgevingen onder de loep genomen.

Inmiddels zijn de productie lijnen aangepast naar de gewenste 10 ml flesjes, per land worden de juiste bijsluiters en etiketten gebruikt en tevens zijn alle registraties per smaak voltooid. Tevens zijn ze ingesprongen op de verandering in de markt in PG/VG verhouding. In de vernieuwde range zijn alle smaken van 80-20 PG/VG omgezet naar een 50-50 verhouding.

Wat maakt T-Juice uniek ten opzichte van andere e-liquidlijnen?

T-Juice staat bekend om zijn gewaagde maar moeilijk weg te leggen gelaagde smaken. Denk bijvoorbeeld aan een mix van vanille, bessen en kruiden. Of rood fruit met anijs en eucalyptus.

De VG wordt vervaardigd uit koolzaadolie. T-Juice is van mening dat deze VG variant de beste smaakbeleving geeft in combinatie met hun smaken.

- Speciale manier van rijping. De smaken worden gerijpt in verschillende oplossingen zoals PG en/of VG om daarna pas gemengd te worden tot het eindproduct. Dit proces neemt meer tijd in beslag, maar dit zorgt er wel voor dat de smaken perfect zijn en voor lange tijd perfect blijven.

- Smaak afdruk. Elke smaak heeft een vastgelegd patroon (unieke afdruk) welke tot in detail wordt gevolgd. Elk flesje smaakt per batch gegarandeerd precies hetzelfde.

Volledig geproduceerd in Engeland

- Zeer treffende en gewaarde tabaksmaken. Vele rokers zijn nog gewend aan de echte smaak van sigaretten. T-Juice geeft deze mensen de mogelijkheid om zo lang mogelijk te genieten van de “sigaretten” smaak. UK Smokes heeft bijvoorbeeld de echte rokerige sigaretten smaak (All day vape waardig!). UK Reds is een iets zwaardere tabak smaak maar afgetopt met een nootachtige/karamel achtergrond.

Waardevolle aanvulling van het assortiment

Ondertussen heeft elke winkelier een mooi aanbod aan e-liquids staan. Maar waarom zou je blijven uitbreiden met bijvoorbeeld T-Juice?

Niet elke klant komt terug voor een bepaalde smaak die hij/zij koopt in je winkel. Uiteraard hebben we gemerkt dat dampers zeer standvastig zijn in het merk dat ze dampen. Om elke klant te kunnen en blijven bedienen is het van belang dat degene zijn smaak kan vinden in je winkel. Tevens geeft het hebben van een nieuwe e-liquidlijn een nieuwe boost aan klanten. Je onderscheidt jezelf met een ruim aanbod, waardoor je klanten niet verder hoeven te kijken in andere winkels/webshops.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons sales team.

  • Smoke4Fun B.V.

  • ’S-Gravenweg 318

  • 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel

  • verkoop@smoke4fun.nl

  • tel: 0180-312223

T-Juice terug in Nederland
Smoke4Fun BV, Tessa van der Leeuw 27 januari, 2017
Deel deze post
Archiveren