• Gratis verzending vanaf €100,- ex BTW voor winkeliers in Nederland 
  • |
  • Voor 16:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden

S4F e-liquid GiveBack


Aanpak

S4F biedt winkeliers de optie om e-liquids welke niet meer verkocht kunnen worden i.v.m. de wetgeving of welke tegen/over de datum (THT) in te ruilen bij S4F voor e-liquids welke door S4F verkocht worden en die wel in je winkel verkocht kunnen worden. Lees verder voor de voorwaarden. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doneert S4F deze e-liquids vervolgens aan de Nederlandse en Belgische dampbanken welke de e-liquids verder verspreiden onder de minder draagkrachtige mensen om te kunnen stoppen met roken en te starten met dampen. Op deze manier krijgen de e-liquids alsnog een goede bestemming i.p.v. op de afvalhoop te belanden. 

Wat is de waarde van e-liquids die niet langer verkocht kunnen worden?  

S4F geeft winkeliers €0,50 per flesje e-liquid korting op de aanschaf van een nieuw flesje e-liquid uit het S4F assortiment. Het maakt dus niet uit welke e-liquid je bij S4F besteld! 

Hoe werkt de S4F E-liquid GiveBack?

De volgende werkwijze wordt gehanteerd:
- Je neemt contact op met S4F om door te geven om welke e-liquids en aantallen het gaat via 0180-312 223 of verkoop@smoke4fun.nl
- Je stuurt de e-liquids met pakketpost naar:    
    S4F - THE Dutch e-liquid distributor
    Hoogeveenenweg 2b
    2913LV Nieuwerkerk a/d IJssel
    (De verzendkosten zijn voor rekening van de winkelier)
- Smoke4Fun inventariseert het aantal ontvangen e-liquids en koppelt dit terug aan de winkelier. De winkelier geeft aan welke e-liquids hij/zij in de plaats wilt aanschaffen. 
(Het aantal nieuw aan te schaffen dient gelijk te zijn aan of hoger dan het aantal ingeleverde e-liquids.) De retouren zijn niet inwisselbaar voor contanten.

- Smoke4Fun maakt een bestelling aan voor de winkelier en verrekent hierin de afgesproken korting, de winkelier ontvangt digitaal de factuur met de verrekende korting voor de retour gestuurde e-liquids. De order met de nieuwe e-liquids wordt naar de winkelier verstuurd, uiteraard kan e.e.a. gecombineerd worden met een order om de verzendkosten te omzeilen. Ook hier geldt namelijk: Indien het totaal van de bestelling lager is dan €150,- ex BTW (na verrekening) worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.