retouren & garantie


Garantiebepalingen


Verdampers

Verdampers worden werkend geleverd. Indien dit bij ontvangst niet het geval blijkt kan deze, na contact opgenomen te hebben met Smoke4Fun, retour worden gestuurd en wordt deze kosteloos vervangen. De kosten van het retour sturen zijn voor de klant.


Batterijen

Batterijen hebben een garantie van 3 maanden. Indien de batterij niet meer werkt binnen deze periode kan deze, na contact opgenomen te hebben met Smoke4Fun, retour worden gestuurd en wordt deze kosteloos vervangen. De kosten van het retour sturen zijn voor de klant. Normale slijtage en onbehoorlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie.


Aramax, Aspire, Eleaf, Kamry, Liqua en Justfog producten

Alle producten van Aramax, Aspire, Eleaf, Kamry, Liqua en Justfog hebben een uniek code op de verpakking zitten. Om gebruik te kunnen maken van de garantie op deze producten moeten wij u vragen om de verpakking goed te bewaren en niet weg te gooien. Indien u problemen heeft met het product binnen de garantietermijn moeten wij de verpakking bij het defecte product ontvangen om deze in behandeling te kunnen nemen. Indien u deze verpakking niet kunt overhandigen kunnen wij helaas uw defecte product niet vervangen.


Liquids, ampullen, coils en wegwerpartikelen

Op deze producten wordt geen garantie gegeven en deze kunnen dan ook niet teruggestuurd worden. Indien liquids nog gesealed zijn en u deze wilt omruilen is dit eventueel mogelijk door contact op te nemen met Smoke4Fun.


Producten retourneren

Het retourneren van producten geschied op kosten van de klant. Wanneer u een product retour stuurt, dan graag in de originele verpakking met volledig ingevuld retourformulier welke u via de site kunt downloaden, printen en waarin u het volgende vermeld: Aard van de klacht, naam, bestelnummer, inname datum en uw adresgegevens tezamen met de kassabon. Niet compleet ingevulde formulieren kunnen wij niet meer in behandeling nemen en komen met uw volgende bestelling retour.


Retour adres:
Smoke4Fun BV
Hoogeveenenweg 2B
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel


Download hier het S4F Retourformulier 

Heeft u een defect product? Download het formulier en vul deze in. 

Stuur deze vervolgens samen met de kassabon en het defecte product aan S4F.